NET Cancer Day Facebook profilramme

NET-kreft dagens profilramme.

Oppdater profilbildet ditt og støtt NET-kreft dagen.
NET pasienter og pårørende over hele verden setter fokus på nevroendokrin (NET) kreft gjennom den internasjonale dagen for NET-kreft, NET Cancer Day den 10. november.
Du kan legge til CarciNors NET Cancer Day ramme på Facebook profilbildet ditt for å vise din støtte til NET-kreft dagen. Samtidig er du med og profilerer NET-kreft dagen og deler informasjon om NET-kreft.

NET-kreft dagens profilramme er en del av CarciNors initiativ for å profilere den internasjonale NET-kreft dagen, til støtte for pasienter og pårørende som er rammet av NET-kreft.

 

Oppdater profilbildet ditt og støtt NET-kreft dagen.  NET pasienter og pårørende over hele verden setter fokus på nevroendokrin (NET) kreft gjennom den internasjonale dagen for NET-kreft, NET Cancer Day den 10. november.

NET-kreft dagen

CarciNor er med og arrangerer den internasjonale NET-kreft dagen “World NET Cancer Day” som blir arrangert 10. november hvert år. Dagen blir koordinert av den Internasjonale NET-kreft Alliansen (INCA), som er en sammenslutning av NET-kreft pasientorganisasjoner fra hele verden. INCA representerer 20 NET-kreft organisasjoner fra 17 land fra hele verden. Les mer om NET-kreft dagen her ….

NET Cancer Day profilbildet blir stadig mer populært, sist NET-kreft dag var det over 5.000 personer som brukte CarciNors profilramme.

Du trenger ikke vente til november. Du kan bruke NET Cancer Day profilbildet når du ønsker det. Du velger selv hvor lenge NET Cancer Day profilrammen skal være aktiv. Velg varigheten på rammen når du installerer profil rammen på Facebook.

 

 

NET Cancer Day profilbildet blir stadig mer populært, sist NET-kreft dag var det over 5.000 personer som brukte CarciNors profilramme.

Legg til NET-kreft dagen på ditt profilbilde

Dette er en funksjon som ligger på Facebook. Her er det en rammefunksjon der du kan legge til et rammeoverlegg til profilbildet ditt for å vise støtte til NET-kreft dagen eller en annen god sak, forening, idrettslag og mye mer.

For å få tilgang til rammesystemet logger du deg inn på din Facebook-konto og naviger til NET Cancer Day på profilbildrammelenken (nederst). I begynnelsen kan funksjonen virke litt kjedelig, men det er fordi du som standard er satt i kategorien “Generelt”, som bare har noen generiske rammer. Klikk på rullegardinmenyen i nærheten av øvre høyre hjørne av profilbildet ditt for å endre kategorien.

NET Cancer Day profilramme finner du her …..

 

 

Dette er en funksjon som ligger på Facebook. Her er det en rammefunksjon der du kan legge til et rammeoverlegg til profilbildet ditt for å vise støtte til NET-kreft dagen eller en annen god sak.

NET-kreft

Nevroendokrin kreft (NET) er fellesbetegnelsen for en gruppe av uvanlige/sjelden, ofte langsomt voksende kreftsykdommer, som utvikler fra celler i det endokrine systemet. De blir oftest funnet i lungene eller i det gastrointestinale (mage-tarm) system, men også i andre deler av kroppen, slik som bukspyttkjertelen, eggstokk og testikler. Antall NET-krefttilfeller er økende og kan påvirke både menn og kvinner gjennom hele livet. Les mer om nevroendokrin kreft her ….

 

 

Gjennom sosiale medier og internett blir landegrenser og avstander visket ut. Vi kan få kontakt med andre organisasjoner og personer som er rammet av NET-kreft. Gjennom vårt felles engasjement danner vi et stort internasjonalt NETverk.

NET-kreft dagen “Campaign Toolkit”

NET-kreft dagen er blitt en internasjonal begivenhet som forener personer og pårørende som er rammet av den alvorlige kreftsykdommen. Gjennom sosiale medier og internett blir landegrenser og avstander visket ut. Vi kan få kontakt med andre organisasjoner og personer som er rammet av NET-kreft. Gjennom vårt felles engasjement danner vi et stort internasjonalt NETverk.

Vi trenger din hjelp til å spre budskapet på sosiale medier. Bruk din konto på Facebook, Twitter og andre sosiale medier for å spre informasjon om “Let’s Talk About NETs”. Ved hjelp av oppmerksomhet i sosiale medier håper vi å rette søkelys på de viktigste utfordringene NET-kreftpasienter står overfor.

Det er utarbeidet et eget “Toolkit” for NET-kreft dagen, last ned toolkit her …..

 

Blogg innlegg fra CarciNor.
Tore Åsbu

 


 

Har du lest disse?

Å leve med kreft.
Tone Simonsen (65) spøker med at hun har fått sin dose med sykdommer.
MD, PhD Sven-Petter Haugvik
gave a lecture at CarciNor Annual Conference in March, about pancreatic NET Cancer.
Deler sine krefterfaringer.
Da Petter fikk beskjed om at han hadde kreft i bukspyttkjertelen med spredning til lever…

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s