La oss snakke om NET

CarciNor er med og arrangerer den internasjonale NET-kreft dagen “World NET Cancer Day” som blir arrangert 10. november hvert år. Dagen blir koordinert av den Internasjonale NET-kreft Alliansen (INCA), som er en sammenslutning av NET-kreft pasientorganisasjoner fra hele verden. INCA representerer 20 medlemsorganisasjoner fra 17 land fra hele verden.

“Let’s Talk About NETs” er NET-kreft dagens kampanje for den 10. november.

Det er et beklagelig faktum at kreftformer som er uvanlige, som NET-kreft, ikke får den oppmerksomheten som de behøver og trenger. Ved hjelp av pasienter, pårørende og støttespillere rundt om i landet (og hele verden) vil vi snakke om, og skape oppmerksomhet gjennom  – La oss snakke om NET.

 

“Let’s Talk About NETs” er NET-kreft dagens kampanje for den 10. november.

Det kommer mer informasjon om våre arrangement på NET-kreft dagen.

 

 

Bruk “Let’s Talk About NETs” kaffekopper på NET-kreftdagen.

Den 10. november inviterer vi lokalforeninger, pasienter og pårørende til samtale om NET-kreft, gjerne med våre “Let’s Talk About NETs kopper”. Bli med og delta i en samtale om NET-kreft som går over hele verden, en samtale på tvers av landegrenser og kontinenter, om denne uvanlige kreftformen, NET-kreft.

 

lets-talk-cn
Vi ønsker å støtte opp om alle som ønsker å bidra på NET-kreft dagen med “Let’s Talk About NETs” kaffekopper.

CarciNor tilbyr kaffekopper uten kostnad til NET-kreft dagen. Vi ønsker å støtte opp om alle som ønsker å bidra på NET-kreft dagen med “Let’s Talk About NETs” kaffekopper.

Vi sender ut (uten kostnad) kaffekopper med lokk og informasjonsmateriell til alle interesserte. Dette er engangskopper, ”take away” kopper, med lokk, merket med “Let’s Talk About NETs”.

 

 

Din NET-kreftdag

Alle interesserte kan bli med å lage en NET-kreftdagmarkering. For å få økt oppmerksomhet på NET-kreftdagen søker vi støtte over hele landet. Vi ønsker å oppmuntre pasienter, pårørende og støttespillere til å snakke sammen og informere om NET kreft i sitt nærmiljø. Vi spør personer, kantiner, kafeer, arbeidsplasser, legekontor, sykehus og alle andre som kan være interesserte.

CarciNors lokallag og medlemmer rundt om i landet vil markere NET-kreft dagen på forskjellig måte. Det blir sendt ut egen informasjon med invitasjon til våre arrangementer. Det vil variere litt hvilken dato selve markeringen blir på.

Inviter venner og bekjente på en kopp kaffe i ditt nærmiljø den 10. november.

Inviter venner og bekjente på en kopp kaffe i ditt nærmiljø den 10. november. Du trenger ikke være et lokallag, eller ha en kafé eller kantine. Ta med noen Let’s talk about NETs kopper på din arbeidsplass.

Har du kopper til overs etter den 10. November må du gjerne bruke disse også etter den 10. Ta kontakt med CarciNor for å få tilsendt kopper og informasjons-materiell.

.

 

Bestill kopper hos CarciNor

Ta kontakt med CarciNor for å få tilsendt kopper og informasjonsmateriell kostnadsfritt.

Bestill kopper og materiell fra CarciNor. Du finner mer om CarciNors brosjyrer og materiell på våre hjemmesider her…

CarciNor har en rekke aktuelle brosjyrer på våre hjemmesider. Skriv dem direkte ut selv, eller bestill fra sekretariatet.
Vær tidlig ute med bestillingen for å få materiellet før NET-kreft dagen.
Send bestilling på kopper og materiell, husk antall, til post(a)carcinor.no

Ta kontakt med CarciNor for å få tilsendt kopper og informasjons-materiell.

 

.

Har du en kafé som kan tenke seg å være med på NET-kreftdagen?

lets-cup-cafe
Har du en kafe, en arbeidsplass, en kantine eller lignende, spør om de kan tenke seg å bruke “Let’s Talk About NETs” kaffekopper den 10. November.

Har du en kafe, en arbeidsplass, en kantine eller lignende. Ta kontakt med eieren, eller ansvarlig, og spør om de kan tenke seg å bruke “Let’s Talk About NETs” kaffekopper den 10. November.

Du kan også laste ned og bruke vårt brev og folder, som forklarer mer om NET-kreft dagen og “Let’s Talk About NETs”. Kopper og informasjonsmateriell er gratis.

Les mer i vår folder her ……

.

 

NET-kreft dagen “Campaign Toolkit”

NET-kreft dagen er blitt en internasjonal begivenhet som forener personer og pårørende som er rammet av den alvorlige kreftsykdommen. Gjennom sosiale medier og internett blir landegrenser og avstander visket ut. Vi kan få kontakt med andre organisasjoner og personer som er rammet av NET-kreft. Gjennom vårt felles engasjement danner vi et stort internasjonalt NETverk.

Vi trenger din hjelp til å spre budskapet på sosiale medier. Bruk din konto på Facebook, Twitter og andre sosiale medier for å spre informasjon om “Let’s Talk About NETs”. Ved hjelp av oppmerksomhet i sosiale medier håper vi å rette søkelys på de viktigste utfordringene NET-kreftpasienter står overfor.

Det er utarbeidet et eget “Toolkit” for NET-kreft dagen, last ned toolkit her …..

Det er utarbeidet et eget “Toolkit” for NET-kreft dagen.

Bli med på NET-kreft dagen i sosiale medium som Facebook, Twitter, Instagram, ….
Her har CarciNor og INCA egne kontoer og sider.

#LetsTalkAboutNets #NetCancerDay #INCAlliance #NETkreftdagen #carcinor

 

Del dine NET bilder og bruk #letstalkaboutNETs for å øke oppmerksomheten om NET-kreft.

 

Nevroendokrin kreft

Nevroendokrin kreft (NET) er fellesbetegnelsen for en gruppe av uvanlige, ofte langsomt voksende kreftsykdommer, som utvikler fra celler i det endokrine systemet.

Nevroendokrin kreft (NET) er fellesbetegnelsen for en gruppe av uvanlige, ofte langsomt voksende kreftsykdommer, som utvikler fra celler i det endokrine systemet. De blir oftest funnet i lungene eller i det gastrointestinale (mage-tarm) system, men også i andre deler av kroppen, slik som bukspyttkjertelen, eggstokk og testikler. Antall NET-krefttilfeller er økende og kan påvirke både menn og kvinner gjennom hele livet.

Ta kontakt med CarciNor for mer informasjon om “Let’s Talk About NETs” og NET-kreft.

 

 

Tekst. Tore Åsbu
Foto. CarciNor, INCA, Shutterstock

 

 


Har du lest disse?

Å leve med kreft.
Tone Simonsen (65) spøker med at hun har fått sin dose med sykdommer.
MD, PhD Sven-Petter Haugvik
gave a lecture at CarciNor Annual Conference in March, about pancreatic NET Cancer.
Deler sine krefterfaringer.
Da Petter fikk beskjed om at han hadde kreft i bukspyttkjertelen med spredning til lever…

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s