Home » Leve med kreftsykdom » Kreft er noe skikkelig dritt!

Kreft er noe skikkelig dritt!

Kreft er noe skikkelig dritt! Jeg vet det siden jeg ble diagonisert for denne krefttypen i 2012.
Kalles NET kreft – like mye dritt for det!

Jeg fryder meg over livet !

astrid-flaen

Astrid forteller om NET-kreft og diagnosen – uhelbredelig syk som får livsforlengende behandling ..

.

Uhelbredelig syk som får livsforlengende behandling ..

De fjernet svulsten i tynntarmen, men siden jeg hadde gått med det så lenge hadde jeg nå fått full spredning i leveren og siden har jeg blitt betegnet som uhelbredelig syk som får livsforlengende behandling ..
Jeg har fått 1 stk sprøyte sandostatin (kreftmedisin ) i mnd. det siste året er sprøytene økt til 2 stk i mnd. Men dessverre er det fortsatt vekst .. Nå får jeg andledning til å prøve En ny behandling og jeg er veldig takknemmelig for det. 

 

Jeg fryder meg over livet !

Jeg føler jeg har ett bra liv, en fantastisk familie , og veldig mye å være takknemmelig for. Jeg har en indre styrke som hjelper meg gjennom livet , og jeg reiser, lever mens jeg gjør det! Om jeg har en pyton dag ,så ser jeg mot fjellene , eller utover havet. Naturen gjør meg glad ! Jeg sår frø som jeg vil plante til sommeren . Eller jeg kjøper meg en ny leilighet på Lunde med kjøkkenhage på taket. Jeg ser fremover, jeg lever i nuet ! Jeg fryder meg over livet !
Jeg er engasjert i de som ikke har det så bra som meg. Jeg gidder faktisk ikke synes synd på meg selv, mange som har det verre. Og er en ukuelig opptimist 🙂 det har jeg alltid vært..

.

Uppsala

For tiden er jeg innlagt i Uppsala på denne klinikken jeg legger ved en lenke om ….NET-kreft behandling i Uppsala. For mange spør. Det er vanskelig noen ganger å forklare.
Jeg blir her i 9 dager denne gangen.jeg fikk første behandling i går, det gikk over all forventning. Dvs. Jeg har ikke kastet opp eller har masse smerter .. Ble lagt i isolat til idag etter behandlingen ,så nå skal jeg bo på ett hotell nede i byen, så drar jeg bare opp til sykehuset for nye prøver og scanninger ..

.

Fordi jeg tror noen som leser statusen min idag vil trenge mine ord for å få nytt liv og håp i sin egen situasjon!

Jeg pleier ikke å dele så mye privat på Facebook ! Men denne gangen gjør jeg det. Fordi jeg tror noen som leser statusen min idag vil trenge mine ord for å få nytt liv og håp i sin egen situasjon! Da er det vel verd det dere 🙂 .? ønsker alle en fantastisk helg .. Jeg skal utforske Uppsala på egen hånd.. Kanskje blir det bare rundt kvartalet .. Så strekker jeg meg litt mer hver dag 🙂 sånn går nå dagene  🙂

Med vennlig hilsen
Astrid

 

 

Tekst og bilde: Astrid Flaen
Delt fra Facebook av CarciNor, etter avtale.


1 Comment

  1. Sunny says:

    Utrolige, fantastiske, snille, sprø, skjønne kusina mi! Astrid er en inspirasjon for mange, hver eneste dag! 💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Follow on WordPress.com

Skriv din epostadresse for å følge denne bloggen og motta meldinger om nye artikler på epost.

Følg CarciNor på Twitter

Ronny Allan - Living with Neuroendocrine Cancer

Awareness of Neuroendocrine Cancer and associated issues. Supporting and helping NET Patients

Laurie Works

Intuitive Tarot Guidance

carcinor.wordpress.com/

CarciNor, for alle som er engasjert i NET-kreft

Kreftforeningens blogg

Sammen skaper vi håp

Beth's Adventures with Neuroendocrine Cancer

CarciNor, for alle som er engasjert i NET-kreft

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: