Aktiv med NET – konkurranse

For å delta på Aktiv med NET tar du et bilde av deg selv i din aktivitet, om den er liten eller stor, og poster den på sosiale medier. Alle bildene må være merket med emneknagg #aktivmednet. Hvert bilde gir en vinnersjanse. Vi registrerer bildene og 15. september trekker vi en ny heldig vinner.

Bli med på Aktiv med NET og vinn en iPad

Vær aktiv, ta bilde, del på sosiale medier og vinn en iPad!
Vær aktiv, ta bilde, del på sosiale medier og vinn en iPad!

Jeg løper for CarciNor! Joggetur på stranda i Barcelona. Foto: Mari Sandvold
Jeg løper for CarciNor! Joggetur på stranda i Barcelona. Foto: Mari Sandvold

Du kan delta med så mange bilder du ønsker, men du kan bare delta med ett bilde for hver aktivitet du holder på med. Skriv gjerne en kort tekst og fortell om din aktivitet. Du må gjerne tagge de som er med på bildet. Fortell også gjerne noe om din historie i forhold til NET-kreft. Bilder som skal være med i konkurransen må postes innen to dager fra du hadde aktiviteten. Du melder deg inn i gruppen «Aktiv med NET» på Facebook og poster bildet ditt her. Det er den som sender inn bilde som blir registrert som deltaker. Alle bildene blir presentert fortløpende på CarciNors blogg/hjemmeside, og vinneren blir også annonsert i medlemsbladet vårt NETverket.

Følg med!

Lokallaget i Vest på omvisning på Osena Kunst og Kultursenter. Foto: Mona Fevang.
Lokallaget i Vest på omvisning på Osena Kunst og Kultursenter. Foto: Mona Fevang.

Aktiv med NET fortsetter utover høsten. Det blir ny trekning den 15. september (for bilder registrert etter 15. juni).

I tillegg til to hovedvinnere som får hver sin iPad, vil det også dukke opp delkonkurranser, og muligheter til å vinne sebra-effekter. Vær aktiv med NET, bli en sebravenn og del dine bilder! Da hjelper du oss i det viktige arbeidet med å øke bevisstheten om NET-kreft!

I den første trekningen 15. juni, ble Harald og Gry Mikalsen de heldige vinnerne av en iPad, for deres bilde fra Sentrumsløpet i april. Ekstrapremien gikk til Cathrine Vig for hennes #aktivmednet-bilde fra en sykkeltur i strålende junivær. Vi gratulerer!

VANLIGE SPØRSMÅL:

 • Kan alle være med? – Ja, alle som ønsker, i alle aldre kan være med.
 • Trenger jeg å være medlem i CarciNor? – Nei, alle kan delta, du trenger ikke være medlem. Dersom du ønsker å støtte CarciNor som medlem eller støttemedlem er det selvsagt veldig hyggelig.
 • Vi var flere med og gikk tur, kan alle være med? – Ja, alle kan delta, men hver enkelt som vil delta må sende inn sitt eget bilde fra sin egen konto.
 • Jeg hadde med barnebarn, kan de delta? – Ja, dersom de har egen Facebook konto kan de delta. Dersom du sender bilde på e-post må du ha foreldrenes samtykke om barna er under 15 år.
 • Hvor skal jeg poste bildet – Du poster ditt bilde i vår Facebook gruppe Aktiv med NET. Det er også mulig å sende bildet på e-post til aktivmednet@carcinor.no. Da vil vi poste de på Aktiv med Net. Alle bilder som blir postet i gruppa vår, vil også bli presentert på vår hjemmeside. Vinnerne blir også presentert i medlemsbladet vårt.
 • Jeg glemte å sende inn bilde, kan jeg etterregistrere? – Ja, innen to dager etter aktiviteten kan du poste ditt bilde.
 • Kan jeg sende inn flere bilder samme dag? – Ja, dersom du har flere aktiviteter samme dag. Bare ett bilde per aktivitet.
 • Hva skal jeg ta bilde av? – Du må ha bilde av deg selv i aktivitet, eller aktiviteten du holder på med.
 • Hvem kan ta bilde? – Ta en selfie, eller få noen andre til å ta bilde av deg, eller ta bilde av din aktivitet.
 • Er det krav til varighet eller dokumentasjon – Nei, all aktivitet er tellende. Vi stoler på deg.
 • Kan jeg skrive noe på bilde – Ja, vi håper alle forteller om sin aktivitet. Fortell også gjerne noe om ditt forhold til NET-kreft.

 

 

Tekst: Redaksjonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s