CarciNors landsmøte og landskonferanse

Velkommen til landsmøte og landskonferanse
Klækken Hotell, Hønefoss 13-15 mars 2015

 

Landskonferanse på Klækken Hotell

Klaekken_hotel_front

Dette er andre gang vi har vår landskonferanse på Klækken Hotell. Vi har valgt hotellet etter gode tilbakemeldinger fra sist konferanse.

Hotellet ligger sentralt på Ringerike, 5 km fra Hønefoss sentrum. Fra Gardemoen kan du ta flybuss direkte til hotellet og fra Oslo er det ca. 50 min med bil.

Det er lagt til rette for et godt program som vil gi faglig og sosialt påfyll. Informasjon om nevroendokrin kreft, diagnostisering og behandling er en naturlig del av konferansen. Til å ta seg av faglige og kunstneriske innslag har vi invitert bl.a. disse:

Dr.med. Kristin Viste

Profilbilde Kristin

Kristin er mottaker av CarciNors forskningspris 2014. Kristin er lege ved Haukeland Universitetssykehus, og skal presentere sitt forskningsprosjekt med alternativer til døgnurinsamling (for måling av 5-HIAA ved oppfølging og diagnostikk for pasienter med metastatisk nevroendokrin sykdom fra tynntarmen).

 

Randi Skaug

Profilbilde Randi

Randi er profesjonell eventyrer og fjellklatrer. Randi skal holde et motiverende foredrag for oss som handler om å «finne kongefølelsen». Randi skal dele sine erfaringer og refleksjoner, og inspirerer andre til økt mestring og overskudd.

 

Ernæringsfysiolog Mari Slåttholm

Profilbilde Mari

Mari er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og jobber nå som produktspesialist i Nestlé Health Science. Hun har tidligere jobbet ved Bærum sykehus og har derfra lang erfaring med kostholdsundervisning og veiledning for kreftpasienter. Blant annet hvordan man skal få i seg tilstrekkelig og god næring for å komme seg best mulig gjennom et sykdomsforløp etter tøff behandling.

 

CarciNor inviterer alle medlemmer med ledsager.

Landskonf 15 fb

Vi dekker hele oppholdet med full pensjon mot en sterkt subsidiert egenandel på kr. 750,- per person for medlem. Familiemedlem og støttemedlemmer kr. 950,-. Andre interesserte er også hjertelig velkomne, men må selv dekke oppholdet à kr. 2.600,- / 2.200,- per person i henholdsvis enkeltrom/dobbeltrom.

Reisen dekkes av den enkelte. Opphold inkluderer overnatting, alle måltider og sebraball lørdag den 14. mars. Konferansen avsluttes med lunch på søndag. De som får uforholdsmessig store reisekostnader kan søke om støtte for å dekke reise til konferansen. Påmeldingsfrist er 14. februar. Les mer her ……

 

CarciNors Landsmøte

CarciNors 17. ordinære landsmøte med valg avholdes klokken 18.00 fredag 13. mars. Landsmøtet er foreningens øverste myndighet, og her legges grunnlaget for foreningens aktivitet i året som kommer. Se egen innkalling for saksliste og frister for å sende inn forslag til landsmøtet. Etter landsmøtet inviteres alle til landsmøtemiddag.

Styret i CarciNor ønsker alle medlemmer, familiemedlemmer, støttemedlemmer, ledsagere og samarbeidspartnere velkommen til landskonferansen.

 

PÅMELDING

Du kan melde deg på via våre nettsider her ……..
http://www.carcinor.no, e-post eller per brev.
Har du spørsmål, ta kontakt på post@carcinor.no, eller telefon 21 42 06 80.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s